2018

Les falles de 2018, plenes d’il·lusió ens van portar  la festa de la gastronomia valenciana, amb Bon Profit ! la falla Exposición – Micer Mascó va assaborir la cuina de la iaia Carmela.  . Viatjarem amb l’imaginació a la falla Blanqueries, i vam fer del nostre barri: Un barri ideal a la falla Corona.

Exposició – Micer Mascó

Bon profit!

La iaia Carmela es troba a la seua cuina preparant una festa: la festa de la gastronomia valenciana. De manera divertida, vol transmetre tots els secrets de la nostra manera de cuinar i d’entendre la dieta mediterrània als seus nets. Mentre Joan li ajuda, Mireia prepara un allioli al estil més tradicional i amb el típic morter, alhora que Ramoneta ens cuina una autèntica paella valenciana –pollastre i conill, que no se vos oblide! – mentre Pepet prepara una refrescant orxata de xufa de l’horta d’Alboraia.

Blanqueries 

Viatgem ?

La imaginació és poderosa, per art de màgia pots anar on tu vullgues! El món real és molt més xicotet que el món de la imaginació.

No limites el teu poder d’ imaginar la vida que desitges, somnis, metes i èxits. La nostra ment és molt poderosa, així que no la malbarates!

Corona

Barri ideal

Al nostre barri menut hi ha lloc per a tot i per a tots. També perquè allò que és necessari per a nosaltres siga igual d’important que allò que heretem. Perquè les ciutats són gràcies al que van ser abans.

Els edificis i els espais construïts han de ser com una gran família. Cadascun compleix la seua funció. I uns arriben més tard que uns altres. Uns s’adapten a allò que els ofereix l’anterior. I cadascun és d’una forma. Este barri té, fins i tot, una mascota. Com  les famílies del món real!

I tu, t’animes a participar d’este barri ideal?