Falles infantils Cap de Suro

Un repàs de les nostres falletes per a xiquets i no tan xiquets. En 2019 vam plantar la falla infantil de l’ajuntament de València.


Falla infantil municipal

Paradeta 14

La falla de totes les xiquetes i xiquets valencians, un homenatge a les paradetes de flors que durant tota la història de l’actual plaça de l’ajuntament han estat presents.

Marqués de Montortal-José Esteve. 

Pescapèdia

La enciclopèdia de totes les espècies marines que podem trobar al nostre territori i com pescar-les. Falleta infantil de la comissió dels carrers Marqués de Montortal-José Esteve. 

Cuba – Puerto Rico

Au Cacau!

El regne animal s’ha cansat dels humans, estos no els respecten, no cuiden el seu medi, es dediquen a talar els boscos amb finalitats especulatives i també els cremen.Per tot açò els animals han decidit abandonar a la recerca d’un món millor, per aixó han construït un arca en la qual s’han pujat tots i se’n van, ja que no aguanten més als humans…

Exposició – Micer Mascó

Bon profit!

La iaia Carmela es troba a la seua cuina preparant una festa: la festa de la gastronomia valenciana. De manera divertida, vol transmetre tots els secrets de la nostra manera de cuinar i d’entendre la dieta mediterrània als seus nets. Mentre Joan li ajuda, Mireia prepara un allioli al estil més tradicional i amb el típic morter, alhora que Ramoneta ens cuina una autèntica paella valenciana –pollastre i conill, que no se vos oblide! – mentre Pepet prepara una refrescant orxata de xufa de l’horta d’Alboraia.

Blanqueries 

Viatgem ?

La imaginació és poderosa, per art de màgia pots anar on tu vullgues! El món real és molt més xicotet que el món de la imaginación.

No limites el teu poder d’ imaginar la vida que desitges, somnis, metes i èxits. La nostra ment és molt poderosa, així que no la malbarates!

Corona

Barri ideal

Al nostre barri menut hi ha lloc per a tot i per a tots. També perquè allò que és necessari per a nosaltres siga igual d’important que allò que heretem. Perquè les ciutats són gràcies al que van ser abans.

Els edificis i els espais construïts han de ser com una gran família. Cadascun compleix la seua funció. I uns arriben més tard que uns altres. Uns s’adapten a allò que els ofereix l’anterior. I cadascun és d’una forma. Este barri té, fins i tot, una mascota. Com  les famílies del món real!

I tu, t’animes a participar d’este barri ideal?