La banyà

A les fogueres 2016 es va originar un extraordinari succés. La claveguera de que creua la foguera Gran Vía – Garbinet escomençà a emanar aigua a pressió. La banyà va tindre lloc.

Pepet, el xiquet Bomber manat des de l’ajuntament perquè fera les comprovacions pertinents en les clavegueres de la zona, s’ha vist embolicat de sobte en un xorro d’aigüa a pressió eixit d’una de les clavegueres i que s’ha convertit en un guèiser de 2 metres d’altura…

El xiquet just damunt del guèiser, sense donar crèdit al que estava passant i amb gestos d’incomprensió ha afirmat: “No se que ha pogut passar, simplement estava fent unes comprovacions i de sobte ha eixit un doll d’aigua de la claveguera”

Als pocs minuts els components infantils de la foguera Gran via – Garbinet s’han acostat al guèiser urbà i s’han posat a jugar i a disfrutar la seua  particular banyà, dirigint-li càntics amables i bonics al xiquet bomber que ha provocat el guèiser «és súper divertit, gràcies xiquet bomber!» apunta la bellea infantil. “Jo m’he portat la meua taula de surf, altres han portat flotadors i unflables, ens ho estem passant súper bé, és la nostra banyà improvisada i a plena llum del dia» afirma una de les dametes.

Una bella estampa que no se sol vore tots els dies en la nostra volguda ciutat.

Gaudisquen  d’ella mentres dure, i els convidem que vinguen a visitar esta particular banyà.»