Qui som?

Som Ariadna González i Xavier Gurrea, creuarem els nostres camins estudiant disseny d’interiors en la EASD de València en el 2007. Molt prompte ens vam adonar que teníem gustos afins en el disseny, les arts plàstiques i la il·lustració.

En 2013 la falla Pizarro- Cirilo Amorós ens ofereix la possibilitat de plantar la seua falla infantil per a 2014. De manera autodidacta i baix el nom de Cap de Suro vam debutar en secció 10 amb «La màquina de somnis” aconseguint el 1er premi de secció.

En 2015 saltarem a secció 1a de la mà de la falla Joaquín Costa-Conde Altea aconseguint  el 1er premi d’Enginy i gràcia a més del 6è de secció amb “Una festa als núvols”.  Aqueix mateix any també arribàrem a les Fogueres de Sant Joan d’ Alacant amb “Qui sembra arreplega” per a la Foguera Gran via-Garbinet.

2017 és un gran any ja que arribem a la secció especial plantant «Hortalendari» en la falla Exposició- Micer Mascó, aconseguirem el 1er premi d’Enginy i Gracia i 6é en aquesta modalitat, va ser tot un repte.

En 2019 plantarem la Falla infantil de l’ajuntament de València.

Contacte—- > capdesuroestudi@gmail.com

629 339 140