2015

En 2015 vam fer tres falles infantils. Vam plantar en Pizarro – Cirilo Amorós , Joaquín Costa – Conde Altea i Castellón – Segorbe. Vam estar als núvols, a més de jugar amb  la font que portaba dolç, sense deixar de llegir un libre amb el que vam fer molts amics.

Joaquín Costa – Conde Altea

Una festa als núvols

Què hi ha de roín estar als núvols? Si allí somies, viatges amb la imaginació, pots fer tot el que vullgues!Te convidem a una festa en què podràs estar en elles, t’apuntes? En esta festa no faltarà detall, fes el que et vinga en gana, perquè estàs als núvols i ací no res està prohibit …, relaxa’t i disfruta!

Pots fer màgia, tocar música, volar o ser tan alt com una girafa. Ací els animals parlen i juguen amb tu al que tu vullgues. Podràs menjar llepolies tot el temps i no t’assentaran mal! Rega la planta de la imaginació i voràs quan creix! Viu en un estiu perpetu!

Torna a pujar als núvols, oblida tots els mals de cap, allí faràs els somnis realitat.

Pizarro – Cirilo Amorós

La font du dolç

Els veïns del barri de L’eixample s’han despertat amb una dolça estampa. La font barroca situada en l’encreuament dels carrers Pizarro amb Cirilo Amorós ha deixat d’emanar aigua des de les 8 del matí.

En compte d’aigua, de la font ara brolla xocolate, ningú dóna crèdit al miracle. L’ajuntament de València no troba cap explicació a tal fenomen. Als pocs minuts uns nanos del barri s’han posat a jugar en les proximitats a la mateixa.

Castellón – Segorbe

Un libre molts amics

Les pedres de l’amistat s’han perdut! gràcies a eixes pedres el regne viu en pau, amor i harmonia. 

Així és com comença la lectura i al moment canvia l’escenari.  L’habitació es torna un bosc amb arbres habitats per les fantàstiques criatures que viuen en el regne imaginari. Ella és feliç endinsant-se en la història, sent que és la prota del llibre. 

Foguera Alacant, Gran via – Garbinet

Qui sembra arreplega

A Alacant, hi ha un hort urbà creat per i per als xiquets. En ell se sembra i s’arrepleguen les seues pròpies collites. En este hort florix l’amor i se sembra amistat, perquè ja se sap que qui té un amic té un tresor i que quant amor sembres, més feliç serás…

T’animem que vingues a visitar este hort tan meravellós i te convidem a  que regues amb nosaltres tots les increïbles plantes que en el creixen….

i recorda… Qui sembra, arreplega!