2016

A l’any 2016 vam plantar dos falles infantils i una foguera a Alacant. Amb Ecosisterra per a Grabador Esteve – Cirilo Amorós, vam acostar-nos a  l’equilibri entre ecosistemes del món. En Joaquín Costa – Conde Altea amb  Mercat  Menut vam trobar coses que mai haviem imaginat. Al mes de juliol ens acostarem a Alacant per gaudir de l’aigua refrescante de La Banyà. 

Grabador Esteve – Cirilo Amorós

Ecosisterra

El món és com el coneixem per l’equilibri entre ecosistemes. Cada ecosistema té el seu propi paisatge, funciona gràcies a la perfecta harmonia entre els sers vius i el seu medi ambient.

Els humans hem sigut capaços de crear els nostres propis paisatges convertits en ciutats, però a vegades sense respectar el medi, talant boscos, contaminant l’aire, pescant incontroladament… etc.  No es té consciència que el món funciona millor si hi ha respecte i harmonia entre tots els sers que habitem el planeta terra.

Joaquín Costa – Conde Altea

Mercat Menut

Hi ha una notícia fantàstica per al barri, en els encreguaments dels carrers Joaquín Costa amb Comte d’Altea ha arribat un mercat que només va a estar durant quatre dies.

En este mercat trobaràs coses que mai havies imaginat. Visita cadascun de les tendes, cadascuna et sorprendrà de manera diferent, tot és artesà i fet a mà!

Gran vía – Garbinet

La banyà

Durant la preparació de la  cremà de les fogueres 2016 que tindrà lloc el dia 24, s’ha originat un extraordinari succés.

Pepet, el xiquet Bomber manat des de l’ajuntament perquè fera les comprovacions pertinents en les clavegueres de la zona, s’ha vist embolicat de sobte en un xorro d’aigüa a pressió eixit d’una de les clavegueres i que s’ha convertit en un guèiser de 2 metres d’altura…